EjendomsWatch

Hovedmand i fejlslagent Tuborg Havn-byggeri går konkurs med gæld på 40 mio. kr.

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Med en ubetalt gæld til det offentlige er erhvervsmanden Thorbjørn Reinholdt Nielsen erklæret personligt konkurs. Han var hovedperson bag et milliardstort byggeprojekt i Tuborg Havn, der dog aldrig blev til noget – selskabet bag er i øvrigt også under konkursbehandling.

En gæld på over 40 mio. kr. og aktiver for nul kroner er det indhold, som foreløbigt har kunnet findes i konkursboet efter erhvervsmanden Thorbjørn Reinholdt Nielsen. Selv har han kæret konkursafgørelsen til Østre Landsret. | Foto: Colourbox

Hovedpersonen bag det konkursramte Fenero Capital, der blev sat i søen med en drøm om at bygge et milliardprojekt i Tuborg Havn, er selv blevet erklæret konkurs, kan EjendomsWatch nu afsløre.

I Thorbjørn Reinholdt Nielsens personlige konkursbo kan gælden således opgøres til lige under 42,3 mio. kr. De anslåede aktiver er sat til et rundt nul.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier