EjendomsWatch

Foderproducent vil bygge boliger på tidligere minkfarm

Sole Gruppen fra Hedensted ved Vejle producerer og leverer foder til pelsdyrsfarme, men vil nu bygge boliger på tidligere minkfarm.

Et område på 22 hektar i Hedensted, der tidligere har været minkfarm, skal omdannes til boligområde, hvis det står til de nye ejere. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

I Hedensted mellem Horsens og Vejle ligger en nu nedlagt minkfarm, der i fremtiden kan blive forvandlet til boliger. I hvert fald hvis det står til Sole Gruppen, som har overtaget farmen, skriver Horsens Folkeblad.

Byrådet i Hedensted Kommune skal nu tage stilling til, om det 22 hektar store landbrugsområde skal omdannes til boligområde, sådan som Sole Gruppen, der ellers har specialiseret sig i at producere og sælge pelsfoder, ønsker det.

"Vi skal finde på noget nyt at lave, efter at staten har tvangslukket vores minkfarme, og lige præcis det område vil være oplagt til boliger. Det vil også skabe mere balance i byen, som jo i høj grad er blevet udvidet i den anden retning de seneste år," siger Bjarne Pedersen fra Sole Gruppen.

Ifølge avisen skal teknisk udvalg i kommunen nu lave en række undersøgelser for at se, om planerne kan føres ud i livet.

Mægler venter stor efterspørgsel på 100.000 kvm auktionskompleks hos Kopenhagen Fur 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier