EjendomsWatch

Tænketank: Boligboble er fake news

Ifølge Boligøkonomisk Videncenter er det fake news at tale om generationstyveri og boligbobler. Boligbyrden er historisk lav i store dele af landet. Det samme slog Arbejdernes Landsbank fast for nylig.

"Der florerer en del fake news om boligmarkedet om generationstyveri og boligbobler," siger Curt Liliegreen, projektdirektør i Boligøkonomisk Videncenter. | Foto: PR/Boligøkonomisk Videncenter

Store dele af landet er ikke inviteret med til den boligfest, som giver dybe panderynker hos eksperter og har fået Nationalbanken til at anbefale et politisk indgreb med låneopstramninger.

Beregninger fra Danske Banks realkreditselskab, Realkredit Danmark, viser, at boligbyrden er 39 pct. under det historiske gennemsnit i landdistrikterne. Til sammenligning var den 40 pct. over det historiske gennemsnit op til finanskrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier