EjendomsWatch

Petter Stordalens hotelimperium blev hårdt ramt af krisen: "Optimister kan føre os langt"

Den norske erhvervsmand Petter Stordalen, der bl.a. driver flere hoteller og Spies her i landet, fastslår, at corona-pandemien er "en perfekt storm", der har ramt hans koncern og sat den under kolossalt pres.

Petter Stordalen og hans hotelkoncern, Nordic Choice Hotels, har den seneste uge indviet tre spritnye hoteller. Projekter, som blev sat i gang før coronakrisen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Ulvetimen. Hos den norske erhvervsmand Petter Stordalen foregår den mellem kl. 02 og 04 om natten, når han ind imellem ligger vågen, og tankerne myldrer rundt.

De ulvetimer har der været en del af siden slutningen af februar og begyndelsen af marts 2020, hvor corona-pandemien rullede ind over Skandinavien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier