EjendomsWatch

Investeringer i ejendomme løfter afkastet hos Lægernes Pension

Lægernes Pensions ejendomme var sammen med aktier med til at trække afkastet op over 8 pct. sidste år, hvor pensionsformuen rundede 100 mia. kr. Det samlede investeringsafkast på 8 mia. kr. var en tredjedel mindre end i 2019.

Lægernes Pension er bl.a. medejer af Frederiksberg Centret, som var blandt de investeringer, som gav pensionskassen tab sidste år. | Foto: PR / Danske Shoppingcentre

Når Lægernes Pension, der administrerer en pensionsformue på over 100 mia. kr., sidste år kunne notere sig et afkast på 8,3 pct., så var ejendomsinvesteringerne og aktier med til at trække det tunge læs, fremgår det af pensionskassens årsrapport for 2020.

Det samlede investeringsafkast på knap 8 mia. kr. skal ses i lyset af resultatet fra året før, hvor afkastet lå oppe i 14 pct. svarende til lige over 12 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier