EjendomsWatch

Nrep bekræfter ny fond uden udløbsdato – når 6,7 mia. kr. i tilsagn

Fonden Income+ , som hollandsk investor i forrige uge oplyste at have skudt penge i, nærmer sig syv mia. kr. i kapital, hvoraf to tredjedele allerede har fundet projekter.

Claus Mathisen, adm. direktør i Nrep. | Foto: Nicolai Lorenzen

Ejendomsinvestoren Nrep bekræfter nu etableringen af sin seneste fond, Income+, der er målrettet boliger, plejehjem og logistik.

Som omtalt af EjendomsWatch i forrige uge meddelte den hollandske investor Bouwinvest, at man skyder penge i fonden, der mod sædvane bliver uden udløbsdato, hvilket tillader investorerne at trække deres investering ud undervejs og lade nye investorer komme ind.

Med foreløbig 6,7 mia. kr. er fonden allerede nu Nordens største såkaldte ’core-plus’-fond nogensinde, lyder det, og to tredjedele af fondens nuværende midler er allerede investeret i projekter på tværs af Norden., bl.a. også med penge fra Nrep-medejeren Novo Holdings.

”Den nye fond afspejler et ønske fra mange investorer og matcher samtidig de investeringsmuligheder, som vi møder i forskellige lande. På trods af en anderledes risikoprofil i denne fond er vores ambition fortsat, at hver eneste investering skal bidrage til grønnere og mere kundevenlige ejendomme,” siger Claus Mathisen, adm. direktør i Nrep, i en meddelelse tirsdag.

Nrep har netop lanceret klimafonden 2150.

Manden bag ny grøn milliardfond: "Det er da ret fedt at vores første investering lige er blevet promoveret af Bill Gates i 60 Minutes"

Nrep rejser knap en milliard til grøn tech-fond

Nrep henter trekvart milliard i finansiering til ny fond

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier