EjendomsWatch

Ny kapitalforvalter: "Vi vil gerne lave så meget larm som vi overhovedet kan"

Kapitalforvalteren Acres har fået et investeringsben. I spidsen står Torben Degn, der har 11 års erfaring fra den schweiziske investeringsbranche. Planen er at servicere udenlandske investorer "fra vugge til grav med deres ejendomsinvesteringer," lyder det fra stifteren, der ikke er bange for at påtage sig noget af risikoen.

"Vi forventer, at vi har lavet nogle attraktive investeringer inden for seks måneder. Det ligger i vores forretningsplan," siger Torben Degn, adm. direktør og stifter af Acres Investment Management. | Foto: PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier