EjendomsWatch

Realkreditudlåner nedskriver på lån – men ser "ingen som helst tegn" på tab forude

Usikkerheden for realkreditmarkedet er stor for tiden, lyder det fra Jyske Realkredits adm. direktør, Carsten Tirsbæk Madsen.

Carsten Tirsbæk Madsen er adm. direktør i Jyske Realkredit. | Foto: PR/Jyske Realkredit

Coronakrisen har trukket den økonomiske usikkerhed med ind i 2021, og det sætter præg på Jyske Realkredits regnskab, som blev fremlagt tirsdag morgen.

I 2020 tog Jyske Realkredit en nedskrivning på udlån på 485 mio. kr., hvilket først og fremmest skyldtes et ledelsesmæssigt skøn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier