EjendomsWatch

Aberdeen Standard køber boligejendom i Odense til en værdi af over 450 mio. kr.

Nrep og Reitan Ejendomsudvikling sælger ejendommen Vogterhus, som man betegner som en tidligere grim ælling.

Ejendommen på hjørnet af Rugårdsvej og Vestre Stationsvej i Odense skifter hænder. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments, der netop har overdraget sin ejendomsforvaltning i Norden til Deas, køber en central boligejendom i Odense på knap 25.000 kvm fordelt på på 63 ungdomsboliger, 105 andre boliger, fire erhvervslejemål i stueetagen samt parkeringskælder.

Købet sker til fonden Aberdeen Standard Pan-European Residential Property Fund (Asper), hvor fund manager Marc Pamin siger om handelen:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier