EjendomsWatch

Formuepleje Ejendomme henter udlejningschef hos Danbolig

Den 52-årige Danbolig-mægler Michael Karlsen bliver ny udlejningschef hos Formuepleje Ejendomme. Han har tidligere haft eget reklamebureau og arbejdet som markedschef hos Jyllands-Posten.

Michael Karlsen er ny udlejningschef i Formuepleje Ejendomme. Foto: PR / Formuepleje

Den aarhusianske kapitalforvalter Formuepleje har ansat Michael Karlsen i en nyoprettet stilling som udlejningschef i Formuepleje Ejendomme. Det skriver selskabet i et opslag på LinkedIn.

Michael Karlsen kommer fra mæglerkæden Danbolig, hvor han gennem en årrække har været indehaver af flere afdelinger i Aarhus. Inden dette har den 52-årige aarhusianer blandt andet haft eget kommunikations- og reklamebureau og arbejdet som markedschef hos Jyllands-Posten.

Det er anden gang på kort tid, at Formuepleje Ejendomme finder en ny chef hos Danbolig i Aarhus. I september tiltrådte Kristian Voldsgaard som direktør i Formuepleje Ejendomme, efter at også han i en årrække havde været indehaver af flere Danbolig-afdelinger – blandt andet sammen med Michael Karlsen.

Direktøren hilser da også sin gamle kollega velkommen i sit nye job hos Formuepleje.

"Ved at sikre os en kapacitet som Michael, kan vi skabe nogle optimale rammer for vores ejendomme og dermed opnå en lavere tomgang og udnytte lejepotentialet i vores ejendomme til fulde. Ansættelsen af ham er et udtryk for den ambition om videreudvikling af Formuepleje Ejendomme, som vi er i fuld gang med," udtaler Kristian Voldsgaard i LinkedIn-opslaget.

Michael Karlsen tiltræder i stillingen den 1. marts.

Kapitalforvalter runder milepæl med opkøb af boligejendomme for over 350 mio. kr.

Formueplejes ejendomsdirektør blev fristet af nyt projekt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier