EjendomsWatch

Pensam køber tre københavnerejendomme og runder 1,6 mia. kr. i city-opkøb i år

Med et opkøb af tre ejendomme i København for små 600 mio. kr. fortsætter Pensam udrulningen af sin city-strategi. To af de nye ejendomme er købt af samarbejdspartneren Fokus Asset Management, der ifølge Pensam-chef tilfører en mere "aktiv tilgang til ejendomme." Også forlagsfamilie sælger ud. (Opdateret)

Hjørneejendom tæt ved Nørreport Station i København er en af de bygninger, som nu får opkøbsivrigt dansk pensionsselskab som ejer. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Pensionsselskabet Pensam investerer nu yderligere knap 600 mio. kr. i københavnerejendomme som led i sin såkaldte citystrategi, der tidligere i år har ført til køb af ejendomme for 1 mia. kr. i landets største byer. Der er denne gang tale om 74 nybyggede lejligheder og erhvervsareal på 7150 kvm.

To af de tre nye tilføjelser til porteføljen ligger på Østerbro og er købt af fonden Commercial Real Estate Denmark, der hører under Pensams nye samarbejdspartner Fokus Asset Management, som også kommer til at forvalte ejendommene. Den tredje ejendom, Linnésgade 25 i København K, er købt af forlagsfamilien Lademann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier