EjendomsWatch

Aarhusiansk investor vinder endnu et udbud på boliger i Roskilde

Det kommende byggeri ved Trekroner i Roskilde Kommune skal rumme 50 lejligheder fordelt på knap 3500 kvm. Ejendomsinvestoren vandt for nyligt et andet projektudbud i samme område.

Foto: PER FOLKVER

Sammen med Aarstiderne Arkitekter skal Bellevue Ejendomsinvest stå for et boligprojekt i Trekroner fem km nordøst for det centrale Roskilde. Det står klart, efter at partnerskabet har vundet et kommunalt udbud, skriver Bellevue Ejendomsinvest i en pressemeddelelse.

Adressen Hegnet 1 ligger tæt på naturen ved Himmelev Bæk lige nord for Roskilde Universitet (RUC), og boligerne vil blive opført som fem punkthuse i to og tre etager med 10 lejligheder i hvert hus. De 50 lejligheder på hhv. 59, 75 og 88 kvm - alle med egen altan - når samlet op på 3480 kvm.

Aarhusianske Bellevue Ejendomsinvest mangler fortsat at finde en totalentreprenør, før byggeriet med facader i træ og certificeringen Svanemærket bliver sat i gang. Man forventer, at de første beboere kan flytte ind midt i 2022.

Det er ikke første gang, Bellevue Ejendomsinvest udvikler i netop Trekroner; selskabet vandt tidligere på året et udbud på et boligbyggeri i to etager med 25 lejligheder på i alt 2836 kvm.

Otte år gamle Bellevue Ejendomsinvest er ejet af Henning Norup, Knud Erik Rasmussen og Christian Broch-Lips. Selskabet havde i 2019 en bundlinje på 7,6 mio. kr.

Jysk ejendomsselskab opfører knap 3000 kvm boligbyggeri i Roskilde

Casa bygger seniorbofællesskab i Roskilde

Roskilde Kommune vil bygge over 700 boliger om året

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier