EjendomsWatch

Nrep køber Coop-distributionscenter – selskabets hidtil største logistikinvestering

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep har købt et Coop-lejet distributionscenter på 85.000 kvm i Norge. Ifølge Nrep-partner er der tale om virksomhedens hidtil største køb inden for logistik med en pris på over 2 mia. kr. (Opdateret)

Foto: PR / NREP

Nrep har købt en knap 85.000 kvm stor logistikejendom ved Oslos lufthavn, og ifølge den nordiske ejendomsudvikler og -investor er der tale om "et af den nordiske regions mest sofistikerede distributionscentre". Det skriver Nrep i en pressemeddelelse.

Det fem år gamle distributionscenter, der bliver en del af Nreps logistikenhed, Logicenters, er lejet af Coop – Norges næststørste dagligvarekæde – og de tidligere ejere var partnervirksomhederne Møller Eiendom og Stokke Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier