EjendomsWatch

Heimstaden runder 100 milliarder i ejendomme

Ejendomsselskabets danske portefølje lyder nu på lige under 27 mia. kr., fremgår det af nyt regnskab. I årets første ni måneder er der foretaget opkøb i Danmark for små 700 mio. kr.

I Risskov ved Aarhus købte Heimstaden tidligere i år dette projekt med 248 boliger. | Foto: PR / Aart Architects

Landets største private boligudlejer, svenske Heimstaden, har i kraft af opkøb i bl.a. Nederlandene og Tjekkiet nået op på at besidde en samlet ejendomsportefølje med en værdi af 139 mia. svenske kr. (ca. 100 mia. kr.), viser kvartalsrapporten onsdag.

Herhjemme er der også lagt opkøb til, hvilket bringer værdien op på lige knap 27 mia. kr. Dermed overhales selskaber som Jeudan og Dades på størrelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier