EjendomsWatch

Fortrolige papirer afslører: ATP-chef skyder tilbage mod sin forgænger

ATP Ejendommes topchef Martin Vang Hansen retter kritik af sin forgænger Michael Nielsen, viser fortrolige bestyrelsespapirer, som EjendomsWatch er i besiddelse af. Den tidligere direktør anklages for ikke at have gjort nok for at fastholde kunder og tiltrække nye, men er tavs om kritikken. Over 10 pct. står i dag tomt mod tidligere under 5 pct.

I fortrolige ATP-dokumenter, som EjendomsWatch er i besiddelse af, retter ATP Ejendommes topchef Martin Vang Hansen indirekte en kritik af sin forgænger Michael Nielsen. | Foto: PR / ATP

Pensionsinvestoren ATP Ejendommes mangeårige topchef Michael Nielsen har sovet i timen og efterladt Danmarks næststørste ejendomsinvestor i en kattepine med høj tomgang og tabte millioner fra manglende huslejeindtægter.

Sådan kan man firkantet sagt udlægge det budskab, ATP Ejendommes nuværende topchef Martin Vang Hansen afleverede til bestyrelsen, herunder den nuværende formand Bo Foged, i august sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier