EjendomsWatch

Thylander må nedskrive storcenter for knap 100 mio. kr. på grund af coronakrisen

Esbjerg Storcenter lander et underskud på 92 mio. kr. som følge af nedskrivning grundet coronakrisen. Ledelsen er ikke tilfreds, men venter dog et positivt resultat i år, fremgår det.

Lars Thylander ejer sammen med partneren Carsten Bæk aktiemajoriteten i Esbjerg Storcenter. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Esbjerg Storcenter, der rummer 18.000 kvm fordelt på over 40 butikker, kommer ud af 2019 med et underskud på 92 mio. kr. Før værdireguleringer har selskabet dog et overskud på godt 2 mio. kr., viser årsregnskabet, der netop er fremlagt.

"Årets resultat er ikke tilfredsstillende og væsentligt påvirket af negativ dagsværdiregulering af investeringsejendommen. Værdiansættelsen baserer sig på den budgetterede fremtidige indtjening og et afkastkrav til denne type ejendomme," står der i ledelsesberetningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier