EjendomsWatch

Ejendomsadministrator: Lagerbeskatning skræmmer udenlandske investorer væk

Danmarks position som sikker havn for udenlandsk kapital er truet af regeringens forslag om lagerbeskatning af ejendomme. Det skriver Cobblestone-direktør i et opinionsindlæg.

"De udenlandske investorer er blevet nervøse," skriver Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i ejendomsadministratoren Cobblestone. Foto: PR / Cobblestone

Regeringens udspil om at finansiere den nye ret til tidligere pension gennem lagerbeskatning af ejendomme kan føre til færre udenlandske investorer i Danmark og dermed færre nye boliger. Det skriver Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i ejendomsadministratoren Cobblestone, i et indlæg i Børsen.

Ifølge direktøren har det såkaldte "Blackstone-indgreb" allerede fået de udenlandske investorer til at tøve med at sætte penge i danske ejendomsmarked, der ellers tidligere har været betragtet som en sikker havn for kapital, og med en ny lagerbeskatning vil denne position blive yderligere truet.

"De udenlandske investorer er blevet nervøse og ringer lige nu til den rød-hvide-ejendomsbranche. "Hvad bliver mon det næste?" spørger de," skriver Rasmus Juul-Nyholm i avisen.

Klumme: Løbende beskatning af ejendomsavancer giver samfundet stort tab

Hvor blev innovationen af inden for administration af ejendomme?

Cobblestone stormer frem på bekostning af bundlinjen: "Vi spiller det lange spil"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier