Konkurser i restaurationsbranchen står stille

Antallet af restauranter, der gik konkurs i juni måned, følger niveauet fra sidste år. Ved brancheorganisationen Horesta er man ængstelig for konsekvenserne, når hjælpepakkerne hører op.
Foto: Foto: Aleksander Klug / Ritzau Scanpix.
Foto: Foto: Aleksander Klug / Ritzau Scanpix.

På trods af coronakrisen har den danske restaurationsbranche endnu ikke mærket en markant stigning i antallet af konkurser.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også