EjendomsWatch

Global spiller inden for fødevarelogistik rykker ind i Danmark med opkøb i Hvidovre

En industriejendom i Avedøre Holme i Hvidovre til en værdi af små 100 mio. kr. har skiftet hænder. Ind er kommet amerikanske Lineage Logistics. Ifølge CBRE, der har været mægler på handlen, kan købet være det første ud af flere i Skandinavien. Nordisk kapitalforvalter sælger ud.

Ejendommen på Kanalholmen 15 i Avedøre Holme ved Hvidovre var - ifølge den seneste offentlige vurdering - 91,9 mio. kr. værd. Det er uklart, hvad Lineage Logistics har betalt. | Foto: Morsing

Den amerikanske logistikvirksomhed Lineage Logistics har købt en 22.000 kvm stor industriejendom i Avedøre Holme ved Hvidovre i Storkøbenhavn.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra erhvervsmægleren CBRE, som har været bindeled mellem køber og sælger, Ejendomsselskabet Apteno Avedøre, som den norske kapitalforvalter og -rådgiver Midgaard Partners hidtil har været ejer af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier