EjendomsWatch

Gefion sælger 150 boliger i København: Vi oplever stor udenlandsk interesse

Ejendomsudvikleren Gefion Group har solgt tre boligejendomme, svarende til 150 boliger, samt 495 kvm erhvervslejemål, til britisk kapitalforvalter. Ifølge direktør mærker udvikleren tydeligt, at flere udenlandske investorer forsøger at entrere det danske ejendomsmarked.

De tre ejendomme ligger på Amager Strandvej, tæt ved Metro Station Øresund | Foto: Gefion

Ejendomsudvikleren Gefion har solgt tre boligejendomme på Amager Strandvej i København til den britiske kapitalforvalter Europa Capital, oplyser udvikleren i en pressemeddelelse.

Der er tale om 150 udlejningsboliger, som dækker over 13.016 kvm, samt 495 kvm erhvervslejemål. Ejendommene er en del af Gefions projekt i området, hvor der skal opføres 40.500 kvm til boliger, kontorer, butikker og cafeer.

Ejendommene, som Europa Capital har købt, forventes at være færdigbygget mellem oktober 2020 og februar 2021.

"Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi stor interesse for området fra både inden- og udenlandske investorer. På Amager Strandvej har vi tidligere solgt tre boligejendomme til danske investorer samt en stor erhvervsejendom til en tysk fond," siger Thomas Færch, topchef i Gefion, i en pressemeddelelse.

Det er erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red, der har formidlet salget, og advokatfirmaet Accura har bistået Europa Capital sammen med kapitalforvalteren Keystone Investment Management. Bruun & Hjejle repræsenterede Gefion i sagen.

Salgsprisen fremgår ikke.

PKA fremrykker ejendomsprojekter

Gefion sælger kontorejendom for 167 millioner i København til tysk investor 

Gefion Group sælger kollegium for små 200 mio. kr. til en kreds af 75 investorer

Alment boligselskab køber 75 studieboliger i Gefion-projekt til over 800 millioner 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier