EjendomsWatch

Copenhagen Capital tilfreds med 2019 – corona kan rykke ved 2020-prognosen

Det børsnoterede ejendomsselskab, der bl.a. bejler til familieformuer, udbygger stille og roligt porteføljen i ambitionen om at nå 1 mia. kr. i mursten.

"Vi er godt på vej til at gennemføre det niveauskifte for virksomheden, som blev igangsat med vedtagelsen af forretningsplanen Vision2020," siger Lars Falster, adm. direktør for Copenhagen Capital. | Foto: Copenhagen Capital PR

Ejendomsselskabet Copenhagen Capital kom ud af 2019 med et sæt finansielle resultater, der overgik dem fra året forinden.

Det fremgår af selskabets årsregnskab, der er offentliggjort tirsdag.

Selskabet omsatte i 2019 for 29,8 mio. kr. mod 22,9 mio. kr. i 2018. Driftsresultatet (EBIT) landede på 15,1 mio. kr. mod 11,8 mio. kr. året forinden, og for hele året kunne Copenhagen Capital notere sig et resultat før skat på 58,6 mio. kr. mod 47,7 året før.

"Vi er tilfredse med resultatet for 2019. Jeg er særligt tilfreds med de opkøb og det gode håndværk, der udføres af teamet for asset management, som bidrager til ejendomsporteføljens værditilvækst."

"Vi er godt på vej til at gennemføre det niveauskifte for virksomheden, som blev igangsat med vedtagelsen af forretningsplanen Vision2020," siger Lars Falster, adm. direktør for Copenhagen Capital.

I årsregnskabet skriver Copenhagen Capital, at selskabet i løbet af regnskabsperioden har overtaget fem ejendomme og solgt en enkelt ejendom.

"Der er efter regnskabsperioden taget en medejer ind i et af selskabets projektejendomme. Selskabets balance øges løbende med sigte på at opfylde balancemålet på 1000 mio. kr. i forretningsplanen Vision2020," lyder det i regnskabet.

For 2020 venter ejendomsselskabet et resultat i niveauet 11-14 mio. kr. før værdiregulering af selskabets ejendomme, regulering af gæld til dagsværdi og skat. Dog kan den aktuelle situation påvirke den forventning.

"Resultatet kan påvirkes af Covid-19-virus," lyder det i regnskabet.

Copenhagen Capital ansætter ny økonomidirektør

Copenhagen Capital indfrier forventningerne til tredje kvartal

Copenhagen Capital køber sin femte ejendom i år

Copenhagen Capital vil ikke realisere vækstambitioner for enhver pris 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier