EjendomsWatch

Corona tvinger hotelbranchen i knæ: Massefyringer på vej

Mens hotelkæden Scandic allerede har fyret tusindvis af medarbejdere og har meldt ud, at man skal begrænse investeringer, er danske virksomheder i branchen ved at undersøge, hvor slemt det står til. "Der er massive afskedigelser på vej," lyder det fra brancheorganisationen Horesta. Hos BC Hospitality Group melder man ud senere i dag. (Opdateret)

Katia K. Østergaard, adm. direktør for brancheorganisationen Horesta. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN – I København er der normalt fyldt med gæster på hotellerne og i de tilhørende caféer, men det ser ud meget anderledes denne fredag, hvor coronavirus har fået gæsterne til at aflyse bookinger og blive hjemme.

På Hotel Danmark, et ellers livligt hotel, der er ejet af boutique-hotelkæden Brøchner Hotels, er der fredag formiddag kun én gæst i receptionen, som venter på at tjekke ud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier