EjendomsWatch

Slagtermester skyder millionbeløb i tøjfirmas forladte domicil

Tomgang har haft betydning for, at handelsprisen på 21 mio. kr. er lavere end den offentlige vurdering, fortæller mægler til EjendomsWatch. Sælgers selskab er nødlidende, og revisor har tvivlet på ejendommens bogførte værdi.

Ejendomsselskabet T-24 har købt ejendommen i Kolding for et tocifret millionbeløb. | Foto: PR / EDC Erhverv Poul Erik Bech

Selskabet bag Solid, der er et tøjmærke til mænd, har ved årsskiftet solgt en 4350 kvm kontorejendom i Kolding, hvor det frem til midten af december 2019 har holdt til.

Ejendommen på Trianglen 24 i den nordvestlige del af Kolding er ifølge tingbogen handlet for 21,2 mio. kr., hvilket er godt 10 mio. kr. under den seneste offentlige vurdering fra 2018 på 34 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier