EjendomsWatch

Thylander Gruppen køber jysk boligportefølje for pensionsfond

Handel med 281 lejemål foretages på vegne af fonden Danske Boligejendomme, hvor PFA og Industriens Pension er investorer. Handlen sker ved, at et selskab med aktiver for over 200 mio. kr. skifter hænder.

Thylander Gruppen har købt en boligportefølje med seks ejendomme i Kolding og én i Haderslev. Her ses en én af ejendommene i Kolding. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Det danske ejendomsselskab Thylander Gruppen har købt en ejendomsportefølje med 281 boliglejemål, hvoraf hovedparten ligger i Kolding.

Handlen er foretaget på vegne af fonden Danske Boligejendomme, der har pensionskasserne PFA og Industriens Pension som investorer, og omfatter seks ejendomme i Kolding og én i Haderslev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier