EjendomsWatch

To af Danmarks største pensionsselskaber får klø af konkurrenterne

PFA Pension og Industriens Pension må nøjes med mindre pensionsgevinster til deres kunder end konkurrenterne i 2019. "De to selskaber sakker agterud, sandsynligvis fordi de har færre aktier til fordel for flere alternative investeringer," siger rådgiver.

PFA Pension, der er Danmarks største pensionsselskab, har nok slået sin egen rekord i afkast i 2019. Samtidig har PFA og Industriens Pension dog opnået et dårligere afkast end de øvrige store pensionsselskaber for kunder med lang tid til pension. | Foto: PR / PFA

Kunderne i PFA og Industriens Pension er i 2019 gået glip af tusindvis af kroner i afkast på deres pensionsopsparing i forhold til de bedste konkurrenter. Trods rekordafkast ligger begge selskaber langt under gennemsnittet.

Mens Danicas unge pensionsopsparere med 30 år til pension og middel risiko har et afkast på 23,7 pct. i 2019, må PFA’s kunder nøjes med 15,5 pct. og Industriens Pensions med 15,6 pct. Det er over 40.000 kr. mindre i afkast ved en pensionsformue på 0,5 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier