EjendomsWatch

Jeudan-direktør efterlyser flere børsnoterede ejendomsselskaber

Sammenligner man Danmark med Sverige, hvor de syv store børsnoterede ejendomsselskaber har en ejendomsportefølje på over 400 mia. kr., er der lang vej igen, skriver Børsen.

Per Hallgren, direktør for det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab Jeudan med ejendomme for 25 mia. kr. savner flere danske børsnoterede ejendomsselskaber. Det vil gøre markedet mere transparent, siger topchef Per Hallgren til Børsen.

I 2019 er flere børsnoterede ejendomsselskaber lykkedes med at sikre investorerne afkast, der er højere end de 26 pct. på det generelle aktiemarked, men hvis man ser på, hvad Danmark kan tilbyde af børsnoterede selskaber, er der lang vej igen for at kunne måle sig med vores naboland Sverige.

Mens de danske børsnoterede ejendomsselskaber samlet har en portefølje på 35 mia. kr., har de syv store svenske børsnoterede ejendomsselskabers porteføljer en samlet værdi på knap 600 mia. svenske kr. (ca. 425 mia. kr.), skriver avisen.

"Det har taget os 25 år at komme dertil, hvor vi er nu. Vi kan da også klart mærke, at situationen med nul-renter er med til at øge interessen for at investere i ejendomme. Flere store spillere ville være med til at gøre hele markedet mere transparent, og det ville være positivt. Jeudan er i dag blandt de mest transparente ejendomsinvestorer," siger Per Hallgren til Børsen.

Jeudan holder kursen efter årets første ni måneder 

Dyrere lån skærer i overskuddet hos Bostad 

Storaktionær strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

Copenhagen Capital køber sin femte ejendom i år

Agat Ejendomme-direktør efter tab i årets første ni måneder: "Vi når guidance"

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier