EjendomsWatch

Storaktionær strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

En udvidelse af aktiekapitalen hos Bostad, det tidligere Admiral Capital, giver højere kapital- og stemmeandel til den amerikanske ejer Castlelake. Udvalgte minoritetsaktionærer har dog også kunnet deltage i kapitalforhøjelsen, siger direktør til EjendomsWatch. Plan om afnotering i 2018 lykkedes ikke.

William Kanta, direktør i Bostad. | Foto: PR/Bostad.

Majoritetsaktionæren i det børsnoterede ejendomsselskab Bostad får mere magt efter en udvidelse i aktiekapitalen i selskabet, som man tidligere har haft planer om at afnotere.

Bostad, der tidligere hed Admiral Capital, udvider aktiekapitalen med lige knap 55 mio. kr. ved at udbyde knap 25,5 mio. nye B-aktier svarende til 19,99 pct. af den registrerede B-aktiekapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier