EjendomsWatch

Storaktionær strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

En udvidelse af aktiekapitalen hos Bostad, det tidligere Admiral Capital, giver højere kapital- og stemmeandel til den amerikanske ejer Castlelake. Udvalgte minoritetsaktionærer har dog også kunnet deltage i kapitalforhøjelsen, siger direktør til EjendomsWatch. Plan om afnotering i 2018 lykkedes ikke.

William Kanta, direktør i Bostad. | Foto: PR/Bostad.

Majoritetsaktionæren i det børsnoterede ejendomsselskab Bostad får mere magt efter en udvidelse i aktiekapitalen i selskabet, som man tidligere har haft planer om at afnotere.

Bostad, der tidligere hed Admiral Capital, udvider aktiekapitalen med lige knap 55 mio. kr. ved at udbyde knap 25,5 mio. nye B-aktier svarende til 19,99 pct. af den registrerede B-aktiekapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier