EjendomsWatch

PFA og Industriens Pension køber 80 andelsboliger i Kolding

En andelsboligforening i Kolding har solgt sin ejendom til dansk boligfond, som forvaltes af Thylander Gruppen på vegne af to pensionsselskaber.

Ejendommen i det centrale Kolding går under navnet Solgården. Allerede i 1998 fik ejendommen 922 kvm solceller på tag og altaner. | Foto: Colliers PR

En boligfond, der er forvaltet af Thylander Gruppen, og har pensionsselskaberne PFA og Industriens Pension som ejere, har købt en ejendom med 80 boliger og fem mindre erhvervslejemål i Kolding, skriver mægleren Colliers i en pressemeddelelse.

Ejendommen er på i alt 5661 kvm, og sælgeren, andelsboligforeningen Solgården, er glad for salget, og der har været interesse fra flere sider, siger René Neesgaard, direktør og partner i Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier