EjendomsWatch

KL: Borgmesters venskab med Silkeborgs største ejendomsudvikler gør ham ikke inhabil

S og R vil læne sig op ad KL's vurdering, som siger, at borgmester Steen Vindum (V) ikke er inhabil i sager med René Birchs virksomhed.

Steen Vindum (V), borgmester i Silkeborg Kommune, havde ingen grund til at gøre opmærksom på sin relation til René Birch, lyder det fra KL. | Foto: Stine Rasmussen / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Venskabet med storspilleren på boligmarkedet i Silkeborg, René Birch gør ikke borgmester Steen Vindum (V) inhabil. Desuden havde borgmesteren ingen grund til at gøre opmærksom på sin relation til direktøren og ejeren af Birch Ejendomme, før at det blev afdækket i medierne. Samtidig er der ikke noget grundlag for, at Steen Vindum uberettiget skulle have modtaget gaver fra René Birch.

Det fremgår af sammenfatningen i kommuneforeningen KL’s juridiske vurdering af, hvorvidt Steen Vindum er inhabil i sager relateret til René Birch, som er borgmesterens ven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier