EjendomsWatch

Pensiondanmark køber kontorbyggeri i Vallensbæk til over 200 mio. kr.

Sidste del af et NCC Company House er nu solgt til Pensiondanmark. Det bliver den dyreste handel i byggeriet, hvor første ejendom blev solgt i 2011.

Ejendommen i handlen med Pensiondanmark bliver det fjerde og sidste byggeri i Vallensbæk fra NCC's hånd. | Foto: NCC Property Development

Pensiondanmark køber den sidste af fire kontorejendomme i det sydvestlige København, hvor NCC Property Development over de seneste år har bygget og solgt kontorejendomme.

Det skriver parterne i pressemeddelelser onsdag.

Ejendommen med navnet Company House 4 er solgt for i alt 240 mio. kr. og har Orkla Foods, Tekada Pharma og Sennheiser som lejere, fremgår det.

"Det er glædeligt, at vi nu sælger den fjerde etape i Delta Park i det attraktive kontorområde i Vallensbæk, som NCC har opbygget etapevis," siger Ole Faurby, der er direktør for NCC Property Development Danmark, i pressemeddelelsen.

Kontorerne i den 12.225 kvm ejendom er allerede lejet ud, og i alt er 74 pct. af ejendommen lejet ud.

Med prisen på de 240 mio. kr. er handlen noget dyrere end de øvrige etapesalg i hhv. 2011 og 2014.

Første og anden etape blev i 2011 solgt til ejendomsselskabet Saremo Properties for 171 mio. kr. Ejendommene i den handel er på hhv. 6126 kvm og 2936 kvm.

Company House 3 og dermed tredje etape af kontorbyggeriet blev solgt til PKA for 162 mio. kr. i 2014. Ejendommen i den handel var på 8800 kvm.

Ifølge Pensiondanmark forventes sidste etape også at blive bæredygtighedscertificeret efter DNGB Guld-standarden.

NCC bygger 10.500 kvm ekstra ved København

Pensiondanmark bygger 478 bæredygtige ungdomsboliger i Lyngby

NCC skal opføre rederi-domicil til trecifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier