EjendomsWatch

Daginstitution brugt som lokkemad for hotelbyggeri i København

Kasino-hotel på Amager har fået ja til at blive udvidet trods kritik fra andelsforening og bekymrede borgere. En børnehave blev brugt som politisk lokkemad for at få udvidelsen stemt igennem, mener politikere fra Dansk Folkeparti og SF.

Sådan vil udvidelsen af Radisson Blu Scandinavia-hotellet på Amager se ud efter den planlagte tilbygning, der som en del af aftalen også vil rumme en daginstitution. | Foto: PR / PLH Arkitekter

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det store hotel Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager.

Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier