EjendomsWatch

Advokat går med i Aldo Petersens byggeprojekt i Frederikssund

Advokat Leif Erlandsen fra Frederikssund er gået med i et byggeprojekt med finansmanden Aldo Petersen. Leif Erlandsen har været med til at bygge over 10.000 lejlgheder i København, fortæller han til sn.dk.

Aldo Petersen. Foto: Marcus Trappaud / SPO

Advokat Leif Erlandsen, der driver advokatfirma i Frederikssund, er gået med i et byggeprojekt med finansmanden Aldo Petersen og fhv. Niras-direktør Karol Marcinkowski, der vil bygge omkring 160 lejeboliger i centrum af Frederikssund på Fiomagrunden.

Det skriver sn.dk på baggrund af en nyhed fra Frederiksborg Amts Avis.

Leif Erlandsen er opvokset i området og fik ifølge advokatnøglen sin beskikkelse i 1969. Han beskæftiger sig med blandt andet ejendomsadministration og fast ejendom-boligrådgivning, fremgår det af advokatnøglen.

"Som advokat har jeg været med til at bygge over 10.000 lejligheder i København, og jeg har haft meget at gøre med at udstykke sommerhusgrunde og parcelhusgrunde i Jægerspris og omegn," siger Leif Erlandsen til sn.dk.

Udviklingsselskabet Frederikssund ApS, der er ejet af Aldo Petersen, køber den cirka 7000 kvm store grund for 12,6 mio. kr. Karol Marcinkowski oplyser til sn.dk, at de forventer at bygge for op imod en kvart mia. kr.

Aldo Petersen, hvis erhvervskarriere omfatter både op- og nedture, fortæller til mediet, at det bliver en fordel af have den lokale advokat med til at håndtere byggeriet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.)

Aldo Petersen skal bygge boliger i Frederikssund

Hushandler frataget retten til at være ejendomsmægler - bøderne hober sig op

Luksusmægler solgt – kulørt finansmand sætter sig i spidsen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier