EjendomsWatch

ATP ansætter ny investeringsdirektør

ATP har ansat Mikkel Svenstrup som ny investeringsdirektør. Han kommer fra et noget mindre pensionsselskab og afløser Kasper Lorenzen, der tidligere i år skiftede til PFA.

Mikkel Svenstrup. Foto: PR/ATP

Mikkel Svenstrup skal være ATP's nye investeringsdirektør, oplyser ATP i en pressemeddelelse.

Han som kommer fra en stilling som investeringsdirektør i P Plus, der er administrationsfællesskab for pensionskasserne Jøp og Dip, som er i gang med en sammenlægning.

Han afløser Kasper Lorenzen, som tidligere i år skiftede til PFA.

"Først og fremmest glæder jeg mig til at blive en del af det stærke ledelsesteam i ATP. Jeg er stolt og beæret over at skulle lede en investeringsafdeling, der igennem mange år er blevet anerkendt som en af de bedste i Europa. Jeg ser frem til at bidrage med at løfte ATP’s samfundsansvar, herunder også arbejdet med at videreudvikle ATP’s forretningsmodel," udtaler Mikkel Svenstrup i meddelelsen.

Han nåede at være tre år hos sin nu tidligere arbejdsgiver.

Hos ATP tiltræder han i begyndelsen af marts næste år.

"Vi kigger ind i en verden med lave forventede afkast og stigende udsving i markederne, og derfor er det helt afgørende, at vi investerings- og risikomæssigt har de allerstærkeste kompetencer. Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, og Mikkel Svenstrup har både fagligt og menneskeligt, hvad der kræves for at bestride jobbet som investeringsdirektør i ATP," udtaler ATP's topchef Bo Foged.

"Med sig har han ikke blot et imponerende teoretisk fundament, men han har også dyb indsigt og solid praktisk erfaring indenfor alle kernediscipliner i investeringer. Dertil kommer, at han har arbejdet både på salgssiden som rådgiver og som forvalter, så jeg er meget tilfreds med, at Mikkel bliver en del af ledelsen i Hillerød," siger Bo Foged.

Onsdag mistede Industriens Pension sin investeringsdirektør, da Karsten Kjeldsen meddelte sin afgang til fordel for en stilling som topchef i Lærernes Pension. Han afløses af Peter Lindegaard, der er hentet internt.

Industriens Pension leverer ny topchef til Lærernes Pension

Professor efterlyser friere investeringsrammer til ATP

ATP slipper af med smertensbarn: Udlejer 20.000 kvadratmeter til Nationalbanken

ATP finder topchef efter knap syv måneder

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier