EjendomsWatch

ATP ansætter ny investeringsdirektør

ATP har ansat Mikkel Svenstrup som ny investeringsdirektør. Han kommer fra et noget mindre pensionsselskab og afløser Kasper Lorenzen, der tidligere i år skiftede til PFA.

Mikkel Svenstrup. | Foto: PR/ATP

Mikkel Svenstrup skal være ATP's nye investeringsdirektør, oplyser ATP i en pressemeddelelse.

Han som kommer fra en stilling som investeringsdirektør i P+, der er administrationsfællesskab for pensionskasserne Jøp og Dip, som er i gang med en sammenlægning.

Han afløser Kasper Lorenzen, som tidligere i år skiftede til PFA.

"Først og fremmest glæder jeg mig til at blive en del af det stærke ledelsesteam i ATP. Jeg er stolt og beæret over at skulle lede en investeringsafdeling, der igennem mange år er blevet anerkendt som en af de bedste i Europa. Jeg ser frem til at bidrage med at løfte ATP’s samfundsansvar, herunder også arbejdet med at videreudvikle ATP’s forretningsmodel," udtaler Mikkel Svenstrup i meddelelsen.

Han nåede at være tre år hos sin nu tidligere arbejdsgiver.

Hos ATP tiltræder han i begyndelsen af marts næste år.

"Vi kigger ind i en verden med lave forventede afkast og stigende udsving i markederne, og derfor er det helt afgørende, at vi investerings- og risikomæssigt har de allerstærkeste kompetencer. Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, og Mikkel Svenstrup har både fagligt og menneskeligt, hvad der kræves for at bestride jobbet som investeringsdirektør i ATP," udtaler ATP's topchef Bo Foged.

"Med sig har han ikke blot et imponerende teoretisk fundament, men han har også dyb indsigt og solid praktisk erfaring indenfor alle kernediscipliner i investeringer. Dertil kommer, at han har arbejdet både på salgssiden som rådgiver og som forvalter, så jeg er meget tilfreds med, at Mikkel bliver en del af ledelsen i Hillerød," siger Bo Foged.

Onsdag mistede Industriens Pension sin investeringsdirektør, da Karsten Kjeldsen meddelte sin afgang til fordel for en stilling som topchef i Lærernes Pension. Han afløses af Peter Lindegaard, der er hentet internt.

Industriens Pension leverer ny topchef til Lærernes Pension

Professor efterlyser friere investeringsrammer til ATP

ATP slipper af med smertensbarn: Udlejer 20.000 kvadratmeter til Nationalbanken

ATP finder topchef efter knap syv måneder 

Mere fra EjendomsWatch

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier