EjendomsWatch

Endnu en international investor debuterer på det danske ejendomsmarked

Med opkøb af 37.000 kvm erhvervsejendom i Ballerup til 450 mio. kr. kommer London-baseret investor op på sin 17. investering i alt. Datacenter sælger, men forbliver som lejer. Salgsprisen overgår den bogførte værdi.

Erhvervsejendommen i Ballerup, hvor SDC har hovedsæde. Efter salget til Ekistics forbliver SDC i virksomheden som lejer. | Foto: Google

Det danske ejendomsmarked byder velkommen til endnu en international investor, der fristes af faktorer som stabile rammevilkår og billige lånemuligheder.

Det er London-baserede Ekistics, der i forvejen har 16 investeringer i flere europæiske lande, som for en pris af 450 mio. kr. køber det 37.000 kvm store IBM- og SDC-domicil i erhvervsområdet Lautrupparken i Ballerup i en sale and lease back-transaktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier