EjendomsWatch

Ny investor med milliardbeløb til danske investeringer: "Vi vender hver en sten"

Kapitalforvalteren Schroders er på udkig efter flere potentielle opkøb til fonden, der netop har gennemført en handel på seks ejendomme i Valby, samt en nordisk fond, der endnu ikke har sat penge i Danmark, siger nordisk chef til EjendomsWatch.

Her ses én af de seks kontorejendomme i Valby-porteføljen, som Schroders købte i september. | Foto: PR/Europa Capital.

Den britiske kapitalforvalter Schroders, der i starten af efteråret gennemførte sit første danske ejendomsopkøb med en kontorportefølje i Valby, leder efter flere interessante investeringer i Danmark.

Schroders gennemførte i starten af efteråret sit første danske ejendomsopkøb med en kontorportefølje i Valby og er forberedt på et købe danske ejendomme for over milliarden, hvis altså de rette muligheder byder sig, siger Eva Granlund, nordisk chef for ejendomsinvesteringer i Schroders' forvalter af ejendomsfonde Schroder Real Estate.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier