EjendomsWatch

Barkoncern køber 18 nye placeringer i Danmark

Med sit seneste opkøb runder bar- og nattelivskoncernen Rekom Group 118 forretninger i Norden og er et skridt tættere på at nå ambitionen om én mia. kr. i omsætning i 2020.

Blandt Rekoms 118 forretninger er også barkæden LA Bar, der ligger i København, Odense og Aarhus. | Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Nattelivskoncernen Rekom Group har købt 18 nye barer fra konkurrenten Nox Network og runder dermed 118 forretninger i Danmark, Norge og Finland, skriver Børsen.

Foreningen Nox Network består af 38 forskellige barer og natklubber i Danmark, heraf har 18 af barejerne altså sagt ja til at blive en del af konkurrenten Rekom Group.

"Det er meget tilfredsstillende, fordi der har været mange at tage hensyn til i forhandlingerne. Endnu mere tilfredsstillende er det, at vi nu får en masse solide forretninger og dygtige partnere ind i vores koncern," siger Adam Falbert, adm. direktør og stifter af Rekom Group, til Børsen.

Koncernen, der blandt andet ejer Heidis Bierbar, Andys og Hornsleth bar, har siden 2015 fordoblet omsætningen fra 244 mio. kr. i 2015 til 573. mio. kr. Adam Falbert har et mål om at ramme én mia. kr. i 2020, fortalte han i foråret til Børsen. Med opkøbet kommer han endnu tættere på det mål.

Bar- og natklubejere køber Pressens Hus

Rekom-direktør håber at udvide med 120 barer efter ændret ejerskab

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier