Rekom-direktør håber at udvide med 120 barer efter ændret ejerskab

Manden bag blandet andet barkonceptet Heidi's Bier Bar, har netop solgt majoriteten af nattelivskoncernen Rekom til den danske kapitalfond Catacap. Vi håber at være oppe på 200 barer om nogle år, og det kan vi ikke gøre alene, lyder det fra Rekom-direktør, Adam Falbert.  
Adam Falbert, direktør i Rekom | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto
Adam Falbert, direktør i Rekom | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Den danske barejer og direktør Adam Falbert, som er bag konceptet Heidi's Bier Bar, har netop solgt majoriteten i Nordens største nattelivskoncern, Rekom. Det skriver Børsen, som også oplyser at køberen er kapitalfonden Catacap, der ifølge avisens oplysninger værdisætter Rekom til 500 mio. kr. i handlen.

"Vi har i dag 77 barer, men vi håber at være oppe på 200 om nogle få år. Der er kæmpe muligheder, men vi kan ikke klare det alene. Derfor har vi indgået aftalen med Catacap," siger Adam Falbert, der fortsat vil være direktør og betydelig aktionær i Rekom, til Børsen.

Med kapitalfonden i ryggen er planen nu, at overtage større klynger af barer. Det har virksomheden haft succes med før, og det giver blod på tanden, siger Rekom-direktøren til Børsen.

De seneste år har koncernen udvidet med åbninger i både Norge og Finland, og planen er at fortsætte med blandt andet opkøb i Sverige. Rekom er kendt for barkoncepterne A Bar, Retro og LA Tequila Bar og - som nævnt - Heidi's Bier Bar, skriver avisen.

Dansk juicekæde vil åbne 60 nye butikker

Københavnsk bar-investor holder happy hour i Aalborg

Københavnsk bar-investor på storindkøb i Aalborg

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også