EjendomsWatch

Anne Skovbro indleder ny æra i By & Havn – væk med mavefornemmelsen som kompas

By & Havns nye direktør vil hvert år aflægge en ”State of the Union”-rapport og i langt højere grad end forgængeren sikre stor åbenhed og at der ligger data og solide analyser bag de store beslutninger, siger hun i dette portrætinterview med EjendomsWatch. København skal ikke være mainstream, men unik, lyder det.

”Borgerne køber ikke jord af os, men de forventer, at vi har styr på helheden. Vi skal tænke længere end to år frem i tiden. Vi skal også kunne stå imod skift i markedet," siger Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn. | Foto: PR

KØBENHAVN — Udsigten over havnen fra direktørens kontor på Nordre Toldbod 7 er skøn. Det er formiddag og solen skinner som på en forårsdag, selv om vi kun er et par måneder inde i 2019. På havnen summer det af liv på Toldboden og på vandet.

På den modsatte kaj ser man over på fregatten Peder Skram og arkitekt Philip de Langes ikoniske mastekran fra 1748. Direktøren er da også tydeligt meget glad for sit nye kontor på 2. sal. Hun har endnu ikke fået det gjort helt til sit eget. Blandt andet er det store vægkort over Københavns med særlig markering af hovedstadens udviklingsprojekter fra 2014. Men en opdateret version kommer snart, fortæller hun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier