EjendomsWatch

Heimstaden på kant med kommune om tomme udlejningsboliger

Heimstaden har ikke overholdt en oprindelig aftale med Frederiksberg Kommune om hvor mange boliger, der må stå tomme, mens renoveringen af den tidligere andelsforening Hostrups Have står på. Væsentligt flere opsigelser end ventet har givet efterslæb, siger adm. direktør for Heimstadens danske forretning. (Opdateret.)

Hostrups Have var frem til konkursen Danmarks største andelsforening. | Foto: Jens Dresling/Politiken.

Heimstaden har flere ledige boliger end tilladt i en aftale med kommunen i byggeriet Hostrups Have på Frederiksberg i København, der frem til sin konkurs var Danmarks største andelsboligforening.

Det får nu kommunen til at stramme grebet om ejendomsselskabet og overveje at begynde at anvise lejere til de boliger, der står tomme, sådan som boligreguleringsloven giver mulighed for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier