EjendomsWatch

Home Erhverv skifter ud på ejersiden i Aarhus

De to ejere af erhvervsmæglerkæden, Mikkel Søby og Henrik Svane, køber sig ind i afdelingen i Aarhus, hvor hidtidig indehaver fratræder. Over for EjendomsWatch uddyber Mikkel Søby de videre planer.

"Det er en del af vores strategi, at vi godt vil have medejerskab i alle centrene rundt i landet. På den måde opnår vi bedre synergier," siger Mikkel Søby, der sammen med Henrik Svane købte Home Erhverv fra Danske Bank sidste år. | Foto: PR

Home Erhverv, der sidste år blev solgt af Danske Bank til de to hidtidige franchisetagere Mikkel Søby og Henrik Svane, får nu også de to ejere som partnere i afdelingen i Aarhus. Her bliver de partnere med udlejningschef Jonas Malberg, der ligeledes bliver partner. De tre overtager dermed ejerskabet fra Annette Rønne, der fortsætter som indehaver af Homes boligforretninger i Aarhus og Østjylland, oplyser kæden.

"Det er en del af vores strategi, at vi godt vil have medejerskab i alle centrene rundt i landet. På den måde opnår vi bedre synergier," siger Mikkel Søby til EjendomsWatch. I dag er afdelingerne i Roskilde og Herning stadig ejet af lokale indehavere, mens de resterende seks har det nye makkerpar helt eller delvist ombord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier