EjendomsWatch

Agat holder fast i resultatprognose – direktør gør klar til frasalg

Det tidligere TK Development, der i fire ud af de seneste fem årsregnskaber har haft røde tal på bundlinjen, fastholder forventningen til regnskabsåret 2019/20. Vi er i god gænge, siger direktør til EjendomsWatch, hvor han også varsler et kommende frasalg for et trecifret millionbeløb.

Ringsted Outlet er ejet med halvdelen af Agat Ejendomme, det tidligere TK Development. | Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

Agat Ejendomme fastholder forventningerne i det forskudte regnskabsår 2019/20 om et samlet koncernresultat før skat på 0-10 mio. kr.

Det fremgår af selskabets regnskab for andet kvartal af 2019/20.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier