EjendomsWatch

Agat Ejendomme reducerer underskud i første kvartal

Det tidligere TK Development fastholder resultatprognosen for hele året, viser regnskabet for første kvartal.

Søren Kempf Holm er adm. direktør i Agat Ejendomme, det tidligere TK Development. Foto: PR

Agat Ejendomme, som tidligere var kendt under navnet TK Development, havde tilbagegang på omsætningen, mens bundlinjen næsten kravlede i plus i første kvartal af det forskudte regnskabsår 2019/20.

Omsætningen endte på 49,1 mio. kr. mod 81,5 mio. kr. i samme kvartal sidste år. Selskabet noterer, at omsætningen varierer fra år til år, alt efter hvilke projekter der afleveres til investorerne.

I januar 2019 lavede selskabet et strategiskifte, og i april 2019 foretog selskabet et navneskift til Agat Ejendomme for at øge fokus på ejendomsaktiviteterne.

Det er derfor første regnskab med det nye navn, og her var der på bundlinjen et underskud på 0,8 mio. kr. mod et underskud på 8,9 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Ejendomsporteføljen bidrog positivt med 5,2 mio. kr. og genererede et afkast på 4,7 pct. i forhold til bogført værdi af ejendommen, skriver selskabet.

Bruttoresultatet var positivt i forhold til først kvartal 2018/19, da det sidste år var påvirket af en negativ værdiregulering på 15 mio. kr. af koncernens tyske investeringsejendom.

Bruttoresultatet endte i første kvartal 2019/20 på 22,5 mio. kr. mod et underskud på 2,7 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Agat Ejendomme fastholder i regnskabet forventningerne til det forskudte regnskabsår 2019/20 om et samlet koncernresultat før skat på 20-30 mio. kr.

Tidligere TK-topchef starter forfra som projektudvikler

Sjællandsk outlet vil bygge ud med 7500 kvm

Slut med TK Development – goddag til Agat Ejendomme

TK Development skifter navn og udvider bestyrelsen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier