EjendomsWatch

Nrep ansætter profil fra CBRE til logistikforretning

Thomas Petersen er ny medarbejder hos Logicenters. Ansættelsen kommer som en del af en ekspansionsfase i organisationen og på ejendomsinvesteringer.

Thomas Petersen er nyansat i NREP's Logicenters. | Foto: PR/Logicenters.

Nrep ansætter Thomas Petersen i sin logistikforretning Logicenters. Han får stillingsbetegnelsen commercial manager og får ansvar for forretningsudviklingen i Danmark.

Det oplyser Logicenters i en pressemeddelelse fredag.

Thomas Petersen kommer fra en stilling som direktør for rådgivning og transaktionsydelser hos CBRE og har arbejde i logistikbranchen i omkring 27 år. Han har en baggrund hos Kuehne & Nagel, har været Operational Manager hos Singapore Airlines Cargo og Scandinavian General Manager hos Worldwide Flight Services.

"Da jeg mødte Thomas, så jeg straks, at han ville være et godt aktiv for Logicenters. Han har solid erfaring, et stort netværk og en god forståelse for vores forretninger. Ved at ansætte vigtige personer bevarer vi konkurrencedygtigheden, hvilket borger fortsat vækst," udtaler Matthias Kettelhoit, der har titlen commercial head i Logicenters, i meddelelsen.

Logicenters befinder sig i en ekspansionsfase inden for både organisationen og ejendomsbesiddelser, og ansættelsen af Thomas Petersen er et led i udvidelsen, fremgår det.

"Jeg har selv samarbejdet med Logicenters som kunde og ved, hvor konkurrencedygtig virksomheden er. Det er et kompetent team med hurtige processer og en fleksibel forretningsmodel, hvilket er nøglerne til fremgang inden for logistik. Nu ser jeg frem til at bidrage til, at Logicenters bliver det oplagte valg i Danmark ved at skabe gode løsninger for potentielle kunder og hjælpe eksisterende kunder med at vokse sammen med os," udtaler hovedpersonen Thomas Petersen selv.

Logicenters er Nreps logistikforretning og er en af de største udbydere af lager- og logistikbygninger i Norden. Logicenters er til stede i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har over 1,7 mio. kvm lager.

Logicenters blev stiftet af Nrep i 2015.

NREP går efter mere spekulativt byggeri

Ny topchef i NREP: "Nu skal vi sætte farten op"

Logistikfond køber 17.400 kvm stort lager i Brøndby

NREP overtager Odense-ejendom i trecifret millionhandel

NREP opruster med ny mand fra ATP 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier