EjendomsWatch

Regeringens støttepartier vil sløjfe skattefordele ved forældrekøb

Skattefordelene ved forældrekøb af boliger skal fjernes, hvis det står til Radikale Venstre, der i stedet vil prioritere ungdomsboliger. SF og Enhedslisten bakker op om forslaget, mens boligministeren er gået i tænkeboks.

Christiansborg. | Foto: Jens Dresling/Politiken.

De lukrative skatteregler ved et forældrekøb skal fjernes. Sådan lyder det i et nyt udspil fra Radikale Venstre, der vil kanalisere provenuet over i en fond, som skal gøre det billigere for kommuner at opføre 20.000 nye ungdomsboliger.

"Vi vil sørge for, at flest mulige får tag over hovedet. Og et stabilt tag over hovedet til en leje, som er til at betale," siger Katrine Robsøe, fungerende politisk ordfører i Radikale Venstre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier