EjendomsWatch

Negativ nordisk udvikling fortsætter for Field's-ejer

Klépierre, der ejer danske Field's, Bruuns Galleri og Bryggen, ser generelt stigende salgsindtægter i selskabets europæiske shoppingcentre. Men Skandinavien trækker ned i det samlede billede, og dermed fortsætter den negative tendens fra første kvartal af 2019.

Franske Klépierre ejer Field's og to andre danske storcentre. | Foto: Niels Hougaard/IND.

Omsætningen i franske Klépierre, der ejer flere storcentre rundt omkring i Europa, stagnerer i første halvår af 2019. Selskabet leverer hverken de store udsving på omsætning, lejeindtægter eller salg. Men i Norden fortsætter den negative udvikling i salget.

"Klépierres præstation i årets første seks måneder illustrerer endnu en gang vores forretningsmodels relevans, da stigningen på 5,4 procent i de samlede aktuelle pengestrømme pr. aktie langt overstiger vores oprindelige forventninger," udtaler Jean-March Jestin, bestyrelsesformand i Klépierre i forbindelse med regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier