EjendomsWatch

KFI satte trekvart milliard i ejendomme i 2018

KFI Erhvervsdrivende Fond blev i langt mindre grad påvirket af millionunderskud i detailkæden Dagrofa i 2018 end tilfældet var i 2017. Ejendommene præsterede tilfredsstillende, viser årsregnskabet.

Jesper Loiborg, adm. direktør i købmandsfonden KFI. | Foto: PR

Landets tredjestørste ejendomsudlejer til detailhandlen, KFI Erhvervsdrivende Fond, kommer langt bedre ud af 2018 end tilfældet var i 2017 og 2016, hvor bundlinjen bød på underskud.

Den velpolstrede fond formår at gå fra et overskud efter skat på minus 17 mio. kr. til et plus på 118 mio. kr. I 2016 var underskuddet helt oppe på 91 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier