EjendomsWatch

Ombejlede City Apartment melder fuldt hus – egenkapitalen runder 1,3 mia. kr.

Svend Petersen og hans søn står bag ejendomskoncernen City Apartment, som flere gange har været tæt på at blive solgt. Ifølge nyt regnskab er porteføljen fuldt udlejet og far og søn er tilfreds.

Blandt de mange københavnske boligejendomme i City Apartments portefølje er Puggaardsgade 11, som ligger mellem Tivoli og Kalvebod Brygge en gade væk fra H. C. Andersens Boulevard. | Foto: Google Street View

Den danske milliardær Svend Petersen har flere gange været tæt på at sælge sit livsværk City Apartment, der ejer ejendomme for milliarder.

Men hver gang er en handel faldet til jorden, og derfor kan den sky udlandsdansker og hans søn fortsat indkassere store summer på deres ejendomskoncern.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier