EjendomsWatch

S-udspil med ny model for ejendomsskat får ejendomslobby til at vægre sig

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, vil gribe ind over for den nuværende skattefordel ved at handle ejendomme gennem et selskab. Men det vil i sidste ende ramme danske pensionskunder, mener ejendomslobbyen. Vrøvl, lyder det fra boligøkonom, der vil have branchen til at tage ansvar.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen holdt pressemøde om blandt andet ejendomsavanceskat mandag 3. juni 2019. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ejendomsinvestorer skal betale ved skattekasse 1 i takt med, at ejendomme stiger i værdi. Det mener Socialdemokratiet, der vil lukke for det, som partiet opfatter som et hul i skattelovgivningen.

Konkret vil partiet omlægge ejendomsavancebeskatningen, så den betales løbende frem for, når en ejendom handles.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier