EjendomsWatch

Gourmetpizza-kæde vil åbne flere butikker med milliardkoncern i ryggen

Direktøren i Gorms Pizza holder lige nu fuld fokus på at udvikle og udbrede kæden, efter selskabet har fået flere muskler i kraft af Orkla som ny ejer. "Lige nu ser vi masser af potentiale i Danmark, og det er her, vi holder vores fokus," lyder det.

Gorms Pizza vil åbne flere danske butikker. | Foto: Jens Dresling.

Den populære gourmetpizzakæde Gorms, der sidder på i alt 15 restauranter, kom ud af sit seneste regnskab mærket af både ejerskifte og vejr. Milliardkoncernen Orkla blev majoritetsejer i selskabet i april 2018 for et hemmeligt beløb og skød samtidig kapital ind i kæden, så Gorms kunne fortsætte udbredelsen af restauranter i det danske landskab.

Nu har selskabet aflagt sit første regnskab, efter de nye ejere kom til, hvorfor regnskabsperioden er udvidet til 18 måneder for at kunne følge med moderselskabets kalender. Her ligger årets resultat for perioden 1. juli 2017 til 31. december 2018 på 3,1 mio. kr., hvilket er en tilbagegang sammenlignet med de 2,6 mio. kr., der var at finde på bundlinjen i 12-månedersregnskabet fra 2016/17.   

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier