EjendomsWatch

Olav de Linde opfører mere end 100 boliger i Aarhus

En blanding af lejligheder, rækkehuse og almene boliger er på ved Godsbanen i Aarhus, hvor lokalplanen nu er på plads. Ejendomsselskabet Olav de Linde forventer at bygge til næste år.

Mere end 100 nye boligere står klar ved udgangen af 2022 på Godsbanen i Aarhus. Olav deLinde står for opførelsen. | Foto: 3XN

Mere end 100 boliger i forskellige størrelser er på vej i det nye Aarhus-kvarter Godsbanen, som byggefirmaet Olav de Linde skal opføre. Det skriver JP Aarhus.

"Det bliver boliger for både unge, ældre, singler og familier. Vi ser et marked i, at hr. og fru Danmark også skal have noget at bo i inde i byen. Det skal være noget, som alle har råd til, så det bliver ikke liebhaverboliger, der bliver opført," siger projektchef Morten Thomassen til JP Aarhus.

Nedrivingen af eksisterende bygninger på grunden er gået igang, men inden bygningsarbejderne kan begynde arbejdet, skal grunden renses på grund af forurening fra gammel tid. Morten Thomassen forventer, at går alt efter planen, kan de nye boligere indvies i slutningen af 2022.

Med til boligerne hører gårdhave, som bliver bygget ovenpå en parkeringskæder. Alle boligere får derudover egen altan.

Byggematadoren med det etniske hjertebarn og milliarder i banken 

Olav de Linde køber postejendom på auktion

Aarhus-matador vil bygge rekordhøjt ved havnen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier